sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Pörssihuoneen uusi blogi! Tietoa päivityksistä.

Tervehdys! Pörssihuone alkaa nyt toimittaa uutta blogia. Blogin kirjoittamiselle on kolme syytä.

Ensinnäkin sivustomme on juuri käynyt läpi perusteellisen remontin 7-vuotissynttärien kunniaksi. Tietyt vähemmän suositut ominaisuudet saivat nyt väistyä uusien tieltä. Samalla yhtenä uutena ulottuvuutena toimme mukaan tämän blogin, joka toimii sivuston äänenä paremmin kuin vanha keskustelufoorumimme. Merkittävin syy blogin pystyttämiselle onkin, että tarvitsemme uuden ja paremman tiedotuskanavan Pörssihuone.fi-sivuston päivityksille ja sivustoa koskeville uutisille.

Edellä sanottuun liittyen, tässä lyhyt kooste sivuston muutoksista:

https://porssihuone.fi/
 • Suosituimpien uutisten kategoriat tehtiin paremmin vakikäyttäjiämme palvelevaksi. Samalla paransimme algoritmeja suosittujen uutisten seulontaan. Päivitimme myös aiheittain jaoteltuja uutiskategorioita. 
 • Uutispalvelun päivitysten ohessa lisäsimme myös parisenkymmentä uutta talousblogia blogilistallemme. 
 • Suurimmat uudistukset tapahtuivat kuitenkin teknisellä puolella. Teimme sivuston mobiiliystävällisemmäksi, päivitimme suojausprotokollat ja teimme sivustosta huomattavasti nopeamman. Iso kiitos tästä Timolle!
 • Samalla sivuston ulkoasu päivitettiin modernimmaksi mutta vahvasti käytännöllisyys edellä. Tältäkin osin viilailemme vielä tiettyjä osa-alueita. Testaamme myös mainostulojen keräämistä uuden ulkoasun teettämisen rahoittamiseksi.

Toinen – hieman rinnasteinen – syy blogin tekemiselle on, että se voi toimia myös palautekanavana. Ennen sivustomme viimeaikaisia muutoksia Pörssihuoneen keskustelufoorumi teki tätä tehtävää. Lopetimme kuitenkin keskustelupalstan ylläpidon, koska vaikka sille löytyi lukijoita ja kävijöitä, se ei koskaan lähtenyt toimimaan todellisena keskustelufoorumina taikka palautekanavana. Siinä missä uutissivusto on ollut menestys, niin foorumi oli rehellisesti sanottuna floppi. Mutta yrittänyttä ei laiteta. Uudelta tietoa meistä -sivulta voit myös lukea hieman sivuston statistiikoista ja missiostamme yleisesti.

Kolmas – ja ehkä se merkittävin – syy on, että haluamme tuoda hieman lisäarvoa käyttäjillemme. Yhtenä ajatuksena on aloittaa Pörssihuoneen talousuutisvirran analysointi ja kirjoitella analyysin tuloksista ja huomioista tänne. Ensimmäisestä aihesarjasta pian seuraavassa kirjoituksessa. Hyviä ehdotuksia ja toiveita otetaan myös vastaan. Samalla laittakaa toki kommenttia, jos jotain vanhan sivuston ominaisuutta on ikävä tai jos haluatte vaikka tiettyjä blogeja mukaan blogilistallemme.

2 kommenttia:

 1. Kiitti päivityksestä ja ylläpidosta. Mielenkiinnolla seurataan ja tsemppiä matkaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos myös! Laitan ehdotuksia myöhemmin
  -TR

  VastaaPoista